48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
شهید سرلشگر عباس واعظی جانشین معاونت فرهنگی و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سانحه سقوط هواپیمای c130 به همراه خبرنگاران رسانه به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
شهيد صياد شيرازي نقش به سزايي در همكاري و نزديكي ارتش و سپاه داشت. وي پس از خلع بني صدر از فرماندهي كل قوا، براي پايان دادن به ناهماهنگي ارتش و سپاه در آن دوران، قرارگاه مشترك عملياتي سپاه و ارتش را راه اندازي كرد و به عنوان فرمانده ارشد در آن قرارگاه مشغول به فعاليت شد.
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
۱۹ تير ماه سال ۵۹بود كه خبر كشف و خنثي سازي يك كودتاي نظامي كه قصد براندازي نظام نوپاي جمهوري اسلامي را داشت و اتاق جنگ آن در پايگاه هوايي خلبان شهيد محمد نوژه بود، منتشر مي شود. بر اساس اين اخبار تعداد زيادي از ارتشياني كه عمدتاً نيروهاي كلاه سبز بودند و با پيروزي انقلاب از ايران گريخته و بعداً با كمك دولت عراق به صورت قاچاقي وارد كشور شده بودند، قرار بود با هماهنگي عناصري كه هنوز در ارتش ايران حضور داشتند تحت حمايت دولت ايالات متحده و دولت عراق، با حمله هوايي به بيت امام و دفتر رياست جمهوري و مجلس و چند نقطه مهم ديگر در كشور و واگذاري حكومت به شاپور بختيار دست به كودتاي نظامي بزنند. اين كودتا به خاطر آن كه فرماندهي آن در پايگاه نظامي اي با نام شهيد نوژه بود به كودتاي نوژه معروف گشت. نسل جديد شايد از اين كودتا فقط نام آن را مي شناسند و شايد ندانند كه نوژه نام يك شهيد است!
¤شهيد نوژه كيست؟
شهيد مظلومي چون شهيد محمد نوژه كه به حقيقت در غبار غفلت و كج سليقگي فراموش شده را معرفي كنيم.
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
شهيد محمد شجاعي
* تاريخ تولد: 1332 شمسي
* محل تولد: گلپايگان - جلگه
* تاريخ شهادت: 1357/11/22
* محل شهادت: تهران
* يگان: هوانيروز مسجد سليمان
* محل دفن: گلپايگان
در سال 1352 جذب هوانيروز شد، دوران آموزش نظامي را در پادگان حر تهران و دروس يادگيري زبان انگليسي را در خانه زبان هوانيروز تهران آموخت. با گذراندن دورههاي متعدد فني و تعميرات بالگرد به سرپرست خط پروازي نائل شد و با درجه همافري در پايگاه هوانيروز مسجد سليمان به انجام وظيفه پرداخت. همافر محمد شجاعي بيش از 5 سال عمر خدمت نظامي نداشت اما در همين مدت كوتاه نيز حضور خود را در عرصه تعميرات و به خصوص مبارزه با رژيم طاغوت و افشاي نابسامانيها نشان داد و در سلك مخالفان رژيم چهرهاي سرشناس بود. همافر محمد شجاعي به تاريخ 24/11/1357 در مقابله با ضدانقلاب در مقابل كلانتري نارمك تهران از ناحيه سرمورد اصابت گلوله قرار گرفت و به درجه والاي شهادت نائل آمد. نثار ارواح مطهر شهيدان راه خدا - صلوات
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
امیرسرلشکرشهید منصور ستاری
شهید ستاری در خاطرات خود از اهالی باغ خواص اینگونه یاد می کند: «اهالی باغ خواص در مسائل دینی و مذهبی بسیار قوی و ریشه دارهستند، همیشه ، شیعه محکمی بوده و بسان یک دژ مستحکم در دل کویر عمل کردهاند»
شهید ستاری در اردیبهشت ماه 1327 در ورامین دیده به جهان گشود و بعد از اخذ دیپلم متوسطه در این شهر، وارد دانشکدة افسری شد. پس از پایان دورة دانشکده به درجة ستوان دومی نایل آمد . وی افسری مؤمن، متعهد، شجاع، آگاه، تیزهوش و کاردان بود . طرحها و ابتکارهای زیادی در تجهیز سیستمهای راداری و پدافندی به اجرا گذاشت که در طول جنگ تحمیلی توان نیروی هوایی را در سرنگونی هواپیماهای متجاوز دشمن دو چندان نمود.
شهید ستاری ، در بهمن ماه سال 1365 با درجة سرهنگی به سمت فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد و تا هنگام شهادت عهده دار این مسئولیت بود . وی در طول مدت فرماندهی خود بر نیروی هوایی با اجرای دهها طرح و برنامه، منشأ خدمات ارزشمندی بود که امروز نیروی هوایی و نیز پدافند هوایی کشور را به این سطح از آمادگی و توان رزمی رسانده است.
شهید ستاری در سوم آذر ماه 1373 (42 روز قبل از شهادتشان) مصادف با ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی(ره) و همچنین هفته بسیج جهت افتتاح حسینه امام سجاد(ع) باغ خواص ورامین میهمان اهالی این روستا بود.
باغ خواص از توابع بخش مرکزی ورامین است که بیش از 40 شهید گرانقدر، دهها جانباز و ایثارگر و آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده است. شهید ستاری در خاطرات خود از اهالی باغ خواص اینگونه یاد می کند: «اهالی باغ خواص در مسائل دینی و مذهبی بسیار قوی و ریشه دارهستند، همیشه ، شیعه محکمی بوده و بسان یک دژ مستحکم در دل کویر عمل کردهاند»
در زیر بخشی از متن سخنرانی شیوا و نافذ ایشان در مراسم افتتاحیه حسینیه امام سجاد(ع) باغ خواص آمده است.
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
شهید سرافراز ارتش اسلام امیر سرتیپ احمد نراقی عنبری
ولادت:1339 تهران
تحصیلات:دانشکده افسری
تارخ و محل شهادت:قصر شیرین 23/8/1365
یگان:411 مهندسی
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
نام و نام خانوادگی: محمد جعفر نصر اصفهانی
نام پدر: تقی
تاریخ تولد: 10/6/1339
محل تولد: اصفهان
تحصیلات: كارشناسی علوم نظامی
محل مجروحیت: پنجوین عراق
نوع عامل شیمیایی: گاز خردل
محل شهادت: بیمارستان 502 ارتش
تاریخ شهادت: 19/8/1375
---------------------------------------------------------------------------
سرهنگ شهید محمد جعفر نصراصفهانی، فرزندتقی، درروزدهم شهریورماه 1339در«محله منارجنبان» در اصفهان بدنیاآمد. پس از طی دوران طفولیت به مدرسه رفت و تحصیلات خود را تا اخذ دیپلم متوسطه در رشته ریاضی در اصفهان ادامه داد.
در بهمن ماه 1357 و اوج گیری قیامهای مردمی در دبیرستان تحصیل می نمود و در مبارزه علیه رژیم حاكم با فعالیت هایی ازقبیل پخش اعلامیه امام (ره) به همراه دوستانش شرکت می کرد.
پس از اخذ دیپلم متوسطه در روز پانزدهم بهمن ماه 1358 به خدمت سربازی اعزام و پس ازطی دوره آموزشی اولیه در مرکزآموزشی بیرجند به گروه 44 توپخانه اصفهان منتقل گردید.
درگروه 44 باتوجه به روحیه مذهبی و انقلابی که داشت در فعالیتهای انجمن اسلامی مرکزآموزش توپخانه شرکت و در این فعالیت با سرگرد صیاد شیرازی و دیگر افسرانی که با ایشان همکاری می کردند آشنایی پیداکرد.
با شروع جنگ در سال 1359، در همان ماههای اول به اتفاق چند نفر دیگر داوطلبانه تقاضای اعزام به جبهه نمود و در روزهای اول حضوردرمنطقه عملیاتی سوسنگردمجروح و به بیمارستان منتقل گردید.
در مهرماه سال 1360با انتصاب سرهنگ صیادشیرازی به فرماندهی نزاجا، در دفتر ایشان خدمت خود را ادامه داد.
بعد ازگذراندن 18ماه خدمت دوره ضرورت و شش ماه خدمت احتیاط درتاریخ15/11/ 1360خدمت وی به پایان رسید، اما همچنان داوطلبانه به خدمت خود در دفتر فرماندهی نزاجا ادامه داد و در همین زمان با وساطت یکی ازافسران همکار با انتخاب یک همسر از خانواده ای متدین، ازدواج نمود.
به توصیه تیمسارصیادشیرازی و همکاران نزدیک ایشان خدمت در ارتش را به عنوان شغل دایم خود انتخاب و در سال 1361 وارد دانشکده افسری گردید.
در طول دوره دانشكده جوانی کاردان ، باهوش و بینش مذهبی و سیاسی و با اخلاق بود.
در زمان جنگ با اینکه مرکزتوپخانه در اصفهان بود، اما وی رسته پیاده را برگزید و دوره مقدماتی را در لشگر28پیاده سنندج - که در دو جبهه درگیر بود و از پر مخاطره ترین یگانها بود - انتخاب کرد و به آن یگان منتقل و به عنوان فرمانده گروهان پیاده در خط مقدم جبهه مشغول به خدمت گردید.
در سال 1367 در یک عملیات رزمی درمنطقه مریوان و پنجوین عراق به شدت مجروح و به پشت جبهه منتقل گردید و در همین زمان به واسطه تک شیمیایی دشمن بعثی آلودگی شیمیایی نیز پیدا نمود.
وی از سال 67 13تا 1373 در مشاغل زیر خدمت نمود.
بازرسی لشگر 28 سنندج - دوره عالی پیاده درشیراز.
فرمانده گروهان دانشجویان در دانشکده افسری.
قرارگاه شمال غرب نزاجا.
بازرسی نزاجا.
معاون وفرمانده گردان تکاورتیپ 45 تکاور.
سال 1373 با ترفیع به درجه سرهنگی بعنوان فرمانده تیپ 1 لشگر 23 انتصاب وخدمت نمود.
سال 1374 بعنوان فرمانده تیپ 1 لشگر 77 پیاده ثامن الائمه (ع) وبا تمایل وی انتصاب ودر منطقه عملیاتی جنوب.
در این مسولیت با اینکه در شرایط جسمانی خوبی نبود و چند ماه قبل از آن مورد عمل جراحی از ناحیه معده قرار گرفته بود خدمت نمود.
در سال 1375 حال عمومی وی به واسطه مجروحیت وآلودگی شیمیایی از گذشته مجدداَ به وخامت گذاشت و بعد ازمدتی بستری شدن در بیمارستان و منزل و تحمل درد و رنج فراوان در روز 19 آبان ماه سال 75 13 روح ملکوتی اش به لقاءالله و به خیل عظیم شهدا و مجاهدان راه اسلام پیوست.
.: Weblog Themes By Pichak :.