48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
شهید امیر سرتیپ خلبان احمد کشوری ۱۸ آذر ماه ۱۳۵۹ در حالی که از مأموریتی بسیار دشوار پیروز باز میگشت، در منطقه میمک هدف حمله یک فروند میراژ عراقی قرار گرفت و به شهادت رسید.
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
شهيد محمد شجاعي
* تاريخ تولد: 1332 شمسي
* محل تولد: گلپايگان - جلگه
* تاريخ شهادت: 1357/11/22
* محل شهادت: تهران
* يگان: هوانيروز مسجد سليمان
* محل دفن: گلپايگان
در سال 1352 جذب هوانيروز شد، دوران آموزش نظامي را در پادگان حر تهران و دروس يادگيري زبان انگليسي را در خانه زبان هوانيروز تهران آموخت. با گذراندن دورههاي متعدد فني و تعميرات بالگرد به سرپرست خط پروازي نائل شد و با درجه همافري در پايگاه هوانيروز مسجد سليمان به انجام وظيفه پرداخت. همافر محمد شجاعي بيش از 5 سال عمر خدمت نظامي نداشت اما در همين مدت كوتاه نيز حضور خود را در عرصه تعميرات و به خصوص مبارزه با رژيم طاغوت و افشاي نابسامانيها نشان داد و در سلك مخالفان رژيم چهرهاي سرشناس بود. همافر محمد شجاعي به تاريخ 24/11/1357 در مقابله با ضدانقلاب در مقابل كلانتري نارمك تهران از ناحيه سرمورد اصابت گلوله قرار گرفت و به درجه والاي شهادت نائل آمد. نثار ارواح مطهر شهيدان راه خدا - صلوات
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
امير سرافراز ارتش اسلامي سرتيپ خلبان شهيد علي اكبر شيرودي، در دي ماه 1334 در شيرود تنكابن به دنيا آمد.
وي دوران ابتدايي و دبيرستان را در تنكابن پشت سر گذاشت. سپس به تهران رفت و سپس از طي مراحل جذب در هوانيروز و آموزش خلباني به اصفهان اعزام شد.
شهيد شيرودي در طول دوران قبل از انقلاب در زمينههاي مذهبي فعاليت ميكرد و عليه رژيم شاه فعاليتهايي را انجام ميداد.
اين شهيد بزرگوار با سختي و مصائب بسيار تا سوم متوسطه در زادگاهش به تحصيل پرداخت ، سپس راهي تهران شد و همراه با كار به تحصيل خود ادامه داد .
شهيد شيرودي با اتمام تحصيلات متوسطه در سال 1351 وارد ارتش شد و دوره مقدماتي خلباني را در تهران به پايان رساند . سپس دوره هلي كوپتري كبرا را در پادگان اصفهان ديد و با درجه ستوانياري فارغ التحصيل شد .
وي پس از سه سال خدمت در ارتش به كرمانشاه رفت وبا شهيد كشوري و چند نفر ديگر آشنا شد بطوري كه بيشترين اوقات را با آنان مي گذراند و با اوج گرفتن جريانات انقلاب اسلامي شهيد شيرودي از ارتشياني بود كه به صفوف راهپيمايان پيوست و به دستور حضرت امام مبني بر فرار سربازان از پادگان ها او نيز خارج شد.
پس از خروج از پادگان درصدد تشكيل گروهي چريكي بر آمد و با تعدادي از دوستانش در كرمانشاه در اين زمينه اقدام كرد تا اينكه امام به ميهن بازگشتند و انقلاب به پيروزي رسيد .
شهيد شيرودي پس از جريانات پيروزي انقلاب با پيشمرگان كرد مسلمان همكاري كر د
بر پايه اين گزارش زماني كه جنگ كردستان آغاز شد شيرودي و چند تن ديگرازخلبانان وارد جنگ شدند و او ساعتي ازجنگ فاصله نگرفت وچنان جنگيد كه شهيد دكتر چمران او را ستاره درخشان جنگ كردستان مي ناميد و شهيد تيمسار فلاحي نيز او را ناجي غرب و فاتح گردنه ها و ارتفاعات آربابا ، بازي دراز ، ميمك و دشت ذهاب وپايگاه ابوذر معرفي مي كرد .
شهيد شيرودي بالاترين ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بيش از 40بار سانحه و بيش از 300 مورد اصابت گلوله به هلي كوپترش ولي باز سرسختانه مي جنگيد و هميشه عاشق به تمام معني بود.
وي بار ها هنگام پرواز مي گفت: وقتي كه پرواز مي كنم حالتي دارم همانند يك نفرعاشق كه به طرف معشوق خود مي رود. هرلحظه فكر مي كنم كه به معشوق خودم نزديك تر مي شوم و به آن آرزوي قلبي كه دارم مي رسم ولي وقتي برمي گردم هرچند كه پروازم موفقيت آميزبوده باشد باز مقداري غمگين هستم چون احساس مي كنم هنوز آنطوريكه بايد خالص نشدم تا مورد قبول دعوت خدا قرار بگيرم.
شهيد علي اكبر شيرودي در نهايت به خلوصي كه خواهانش بود رسيد و مورد دعوت حق قرار گرفت و در هشتم ارديبهشت ماه سال 1360 در حاليكه تانك هاي عراقي به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حركت بودند با هلي كوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندين تانك از پشت سر مورد اصابت گلوله تانك قرار گرفت و به شهادت رسيد .
48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :
خاطرات شهید سوخته جبهه های غرب سرلشکرخلبان یحیی شمشادیان به قلم مسعود آب آذری و ایرج فلاح به نگارش درمی آید.
مسعود آب آذری گفت: امیر سرلشکر خلبان یحیی شمشادیان قهرمان بوکس ایران و از همرزمان شهیدان کشوری و شیرودی به شمار می رفت.
این نویسنده و فیلمساز ادامه داد: شهید شمشادیان معروف به شهید سوخته جبهه های غرب و هوانیروز، از ماهرترین خلبانان بالگرد تاو کبری بود که در جبهه های غرب با رشادت های فراوان و بی باکانه، سینه به سینه با تانک های دشمن روبه رو شد و اجازه نداد زحمات شهید کشوری در ایلام به هدر برود.
وی ادامه داد: این شهید بزرگوار فرمانده تیم آتش هوانیروز در ایلام بود و از جمله مسوولیت های دیگر وی می توان به فرماندهی عملیات های مسلم ابن عقیل، میمک و فتح اشاره نمود.
آب آذری اضافه کرد: سرلشکر خلبان یحیی شمشادیان به دلیل حماسه های بی بدیلی که از خود در ایلام به نمایش گذاشت، از سوی مسوولان عالیرتبه ارتش ۱۸ ماه ارشدیت گرفت و نشان افتخاری دیگر در کارنامه فعالیت های خود به ثبت رسانید.
وی عنوان کرد: امیر شمشادیان هر لحظه انتظار شهادت می کشید تا اینکه در پانزدهم مهرماه سال ۶۱ در ارتفاعات ۴۰۲ منطقه سومار پس از منهدم ساختن چند تانک دشمن به شهادت رسید و یدالله واعظی کمک خلبان وی به طور معجزه آسایی نجات یافت و به درجه جانبازی نائل گشت.
این نویسنده تصریح کرد: بر همین اساس نگارش زندگینامه و خاطرات شهید امیر سرلشکر خلبان یحیی شمشادیان در قالب مستند داستانی از مدتی پیش کلید خورده و پیش بینی می شود تا پایان سالجاری این اثر به مرحله نهایی خود برسد.
.: Weblog Themes By Pichak :.